Det går utför med världen. De nya pågatågen här i Skåne t.ex. de har en ful, skrikig färgsättning, skarp, irriterande belysning och inte en enda fucking kaffeautomat på hela tåget. I stället har de lagt pengar på ett hundratal TV-skärmar med blaskig reklam som man tvingas titta på. Planerar de införa reklamfiansierad kollektivtrafik? Varför ska jag då behöva betala för resan?

Och när folk sitter på tåget så sitter alla och stirrar likt robotar på sina mobiler, samtidigt som de lyssnar till musikjättarnas blaskiga musik som är likt ett bedövande gift för själen.
I stället borde vi när vi ändå befinner oss tillsammans inleda en gemensam diskussion om den värld vi lever i och fortlöpande skapar.

Vad är det för samhälle vi lever i där folk är livrädda för att bli våldtagna, misshandlade, bortrövade av sina medmänniskor??? Där vi avprogrammerar barn deras naturliga nyfikenhet på främmande människor, och lär dem att frukta främlingar?

I tusentals år har barn fått växa upp med sin mor och hennes kärlek. Men i vårt kalla, sjuka och sadistiska samhälle tar vi barn från deras föräldrar och skickar dem till indoktrineringsanstalter som dagis och skola, för att all värme, öppenhet, kärlek och nyfikenhet ska blåsas bort ur deras skallar och ersättas av en lojalitet mot systemet som är som gjuten i betong. Själv skolkade jag alltid i skolan och det är jag glad för!

Hur kan folk vara så jävla pantade att de klär sig i syntettextilier gjorda av restprodukter från oljeraffinering? Ungefär som när folk smetar in kroppen med solkrämer, vilka innehåller gifter som tränger in genom huden och orsakar cancer. Sen ska vi inte tala om Vägverket, som också köpts av oljebolagens lobbyister, det är därför vi slänger en blandning av krossad sten och olja på våra vägar, och kallar det asfalt (hette ursprungligen asfaltbetong). Tack för den tiden då vi bara hade vanlig betong på vägarna!

Vi köper odlad lax för att rädda den vilda, när den odlade dito i själva verket sprider parasiter som riskerar utplåna den vilda laxen från Jordens yta.

Och vårt kära livsmedelsverk har varit omtänksamt nog att förbjuda försäljning av färsk mjölk, så att vi tvingas dricka pastöriserad mjölk där upp till 50% av näringsämnena förstörts. Märkligt också förresten att folk är rädda för att gå upp i vikt av färsk mjölk, när de flesta fettglobulerna i denna faktiskt är så stora att de inte kan gå genom tarmväggen och tas upp av kroppen. Färsk mjölk ordinerades redan under antiken, som botemedel mot Tuberkolos.

Likaså skakar jag på huvudet åt hur människor p.g.a. tidsbrist försöker bränna så många kalorier på så kort tid som möjligt. Men vad de inte inser är att sådan intensiv träning kan skapa fria radikaler och förkorta kroppens livstid.

Det mesta av naturen, i synnerhet i Skåne, är idag som bortblåst som en följd av 200 års konstant rationalisering inom skogs- och lantbruket. Skåningar tror de befinner sig i ”naturen” när de krattar löv i trädgården eller matar ankorna i stadsparken.

Avskogningen av Europa började redan på 90-talet, då man avverkade stora arealer skog som angripits av barkbaggar efter svår storm och torka. Om man tog bort de svaga och döda träden, skulle barkbaggen inte ha någonstans att bygga bo, trodde man. Men samtidigt tog man också bort boplatser för de hackspettar och skalbaggar som är barkbaggens naturliga fiender. Angrepp från barkbaggen är ett tecken på att det finns för lite död ved, och ingår i en gungbrädelik balansmekanism. Ju fler träd barkbaggen dödar, desto fler boplatser har dess fiender, som ökar i antal tills angreppen upphör.

Dessutom har, mot bakgrund av lögnen att den globala uppvärmningen orsakas av CO2-utsläpp, efterfrågan på biobränslen ökat, och hela skogar och ekosystem skövlats i Europa för att ersättas av biobränsle-plantager.

De flesta multinationella företagen ägs av satanister som tillber demoniska väsen, och det inkluderar även musikibolagen. De tillåter inte positiv, bra musik något utrymme, samtidigt som de antastar hederliga människors öron med sin egen satanistiska musik, t.ex. Lady Gaga. Hennes musikvideor är fulla av symbolism associerad med det satanistiska sällskapet Illuminati. De vill skapa musik som har en så låg, primitiv energi som möjligt, för att hålla människor andligt och intelektuellt på en så låg nivå som möjligt. Det är därför som musiken idag verkar vara komponerad av lobotomerade grottmänniskor. De influerar även modet på olika sätt. För att göra människor bekväma med rollen som deras slavar, har de gjort det på modet att klä sig till vardags i arbetskläder, t.ex. jeans, rutig skjorta, reflexväst o.s.v. Även tröjor märkta med olika siffror och beteckningar som i ett fångläger har de gjort på modet att bära. Och folk tar det till sig, och klär sig villigt som om de vore straffarbetare på något fångläger. Dessutom har de gjort det på modet att dekorera kroppen med dödskallar och djävlar och andra negativa symboler.

De kontrollerar även, genom några få bolag, all elektronisk kommunikation mellan alla människor på hela planeten. Och för att bibehålla denna kontroll, har de har övertygat människor att aldrig lämna ut namn och adress på Internet. Aftonbladet och Expressen har ju lärt oss att inte lita på varandra.

Sen har vi transportkommunikationen. Alltfler av trafikhuvudmännen i Sverige förbjuder kontant betalning, och inför olika typer av kontaktlösa kort som använder sig av RFID-tekniken. Denna teknik kan orsaka cancer, och möjlliggör dels spårning av människor, dels avläsning på avstånd utan innehavarens vetskap. De hemliga planerna är att förse varje invånare på Jorden med ett implanterat RFID-chip, Resekortet och Jojokortet är bara ett steg på vägen.

Men, har man rent mjöl i påsen har man väl inget att dölja? Alla människor som strider för det goda har något att dölja, i satanisternas ögon. De vill skapa en global fasciststat, och de