Det går utför med världen. De nya pågatågen här i Skåne t.ex. de har en ful, skrikig färgsättning, skarp, irriterande belysning och inte en enda fucking kaffeautomat på hela tåget. I stället har de lagt pengar på ett hundratal TV-skärmar med blaskig reklam som man tvingas titta på. Planerar de införa reklamfiansierad kollektivtrafik? Varför ska jag då behöva betala för resan?

Och när folk sitter på tåget så sitter alla och stirrar likt robotar på sina mobiler, samtidigt som de lyssnar till musikjättarnas blaskiga musik som är likt ett bedövande gift för själen.
I stället borde vi när vi ändå befinner oss tillsammans inleda en gemensam diskussion om den värld vi lever i och fortlöpande skapar.

Vad är det för samhälle vi lever i där folk är livrädda för att bli våldtagna, misshandlade, bortrövade av sina medmänniskor??? Där vi avprogrammerar barn deras naturliga nyfikenhet på främmande människor, och lär dem att frukta främlingar?

I tusentals år har barn fått växa upp med sin mor och hennes kärlek. Men i vårt kalla, sjuka och sadistiska samhälle tar vi barn från deras föräldrar och skickar dem till indoktrineringsanstalter som dagis och skola, för att all värme, öppenhet, kärlek och nyfikenhet ska blåsas bort ur deras skallar och ersättas av en lojalitet mot systemet som är som gjuten i betong. Själv skolkade jag alltid i skolan och det är jag glad för!

Hur kan folk vara så jävla pantade att de klär sig i syntettextilier gjorda av restprodukter från oljeraffinering? Ungefär som när folk smetar in kroppen med solkrämer, vilka innehåller gifter som tränger in genom huden och orsakar cancer. Sen ska vi inte tala om Vägverket, som också köpts av oljebolagens lobbyister, det är därför vi slänger en blandning av krossad sten och olja på våra vägar, och kallar det asfalt (hette ursprungligen asfaltbetong). Tack för den tiden då vi bara hade vanlig betong på vägarna!

Vi köper odlad lax för att rädda den vilda, när den odlade dito i själva verket sprider parasiter som riskerar utplåna den vilda laxen från Jordens yta.

Och vårt kära livsmedelsverk har varit omtänksamt nog att förbjuda försäljning av färsk mjölk, så att vi tvingas dricka pastöriserad mjölk där upp till 50% av näringsämnena förstörts. Märkligt också förresten att folk är rädda för att gå upp i vikt av färsk mjölk, när de flesta fettglobulerna i denna faktiskt är så stora att de inte kan gå genom tarmväggen och tas upp av kroppen. Färsk mjölk ordinerades redan under antiken, som botemedel mot Tuberkolos.

Likaså skakar jag på huvudet åt hur människor p.g.a. tidsbrist försöker bränna så många kalorier på så kort tid som möjligt. Men vad de inte inser är att sådan intensiv träning kan skapa fria radikaler och förkorta kroppens livstid.

Det mesta av naturen, i synnerhet i Skåne, är idag som bortblåst som en följd av 200 års konstant rationalisering inom skogs- och lantbruket. Skåningar tror de befinner sig i ”naturen” när de krattar löv i trädgården eller matar ankorna i stadsparken.

Avskogningen av Europa började redan på 90-talet, då man avverkade stora arealer skog som angripits av barkbaggar efter svår storm och torka. Om man tog bort de svaga och döda träden, skulle barkbaggen inte ha någonstans att bygga bo, trodde man. Men samtidigt tog man också bort boplatser för de hackspettar och skalbaggar som är barkbaggens naturliga fiender. Angrepp från barkbaggen är ett tecken på att det finns för lite död ved, och ingår i en gungbrädelik balansmekanism. Ju fler träd barkbaggen dödar, desto fler boplatser har dess fiender, som ökar i antal tills angreppen upphör.

Dessutom har, mot bakgrund av lögnen att den globala uppvärmningen orsakas av CO2-utsläpp, efterfrågan på biobränslen ökat, och hela skogar och ekosystem skövlats i Europa för att ersättas av biobränsle-plantager.

De flesta multinationella företagen ägs av satanister som tillber demoniska väsen, och det inkluderar även musikibolagen. De tillåter inte positiv, bra musik något utrymme, samtidigt som de antastar hederliga människors öron med sin egen satanistiska musik, t.ex. Lady Gaga. Hennes musikvideor är fulla av symbolism associerad med det satanistiska sällskapet Illuminati. De vill skapa musik som har en så låg, primitiv energi som möjligt, för att hålla människor andligt och intelektuellt på en så låg nivå som möjligt. Det är därför som musiken idag verkar vara komponerad av lobotomerade grottmänniskor. De influerar även modet på olika sätt. För att göra människor bekväma med rollen som deras slavar, har de gjort det på modet att klä sig till vardags i arbetskläder, t.ex. jeans, rutig skjorta, reflexväst o.s.v. Även tröjor märkta med olika siffror och beteckningar som i ett fångläger har de gjort på modet att bära. Och folk tar det till sig, och klär sig villigt som om de vore straffarbetare på något fångläger. Dessutom har de gjort det på modet att dekorera kroppen med dödskallar och djävlar och andra negativa symboler.

De kontrollerar även, genom några få bolag, all elektronisk kommunikation mellan alla människor på hela planeten. Och för att bibehålla denna kontroll, har de har övertygat människor att aldrig lämna ut namn och adress på Internet. Aftonbladet och Expressen har ju lärt oss att inte lita på varandra.

Sen har vi transportkommunikationen. Alltfler av trafikhuvudmännen i Sverige förbjuder kontant betalning, och inför olika typer av kontaktlösa kort som använder sig av RFID-tekniken. Denna teknik kan orsaka cancer, och möjlliggör dels spårning av människor, dels avläsning på avstånd utan innehavarens vetskap. De hemliga planerna är att förse varje invånare på Jorden med ett implanterat RFID-chip, Resekortet och Jojokortet är bara ett steg på vägen.

Men, har man rent mjöl i påsen har man väl inget att dölja? Alla människor som strider för det goda har något att dölja, i satanisternas ögon. De vill skapa en global fasciststat, och de ser alla som fiender, som sätter sig emot detta. Övervakningskamerorna måste bort nu för att skydda de människor som arbetar för det goda. Jag har själv fått elektronisk kommunikation censurerad, därför att jag arbetar i samhället för det goda. Googla Targeted Individuals.

Jag blir så trött på alla sexologers ständiga tjat i kvällspressen om hur bra det är att onanera. Om vi följde sexologernas råd till punkt och pricka, skulle svenska folket inte göra annat än sitta och runka av hela dagarna. Faktum är att det är inte alls bra att onanera, och att det sker över huvud taget tyder på att något inte står rätt till med människans astrala energisystem. Vid varje utlösning gör en man i gång på 1/3 av dagsbehovet av zink, och stora mängder livsenergi som lagras i sperman. Under antiken rekommenderade man frånvaro av utlösning, som botemedel mot sjukdomar, eftersom kroppens livsenergi då kunde användas till att bota sjukdomar i stället.

I dagens materialistiska samhälle delar man in människor i ”killar och tjejer”. Människor kallar sig glatt ”kille” eller ”tjej”, totalt omedvetna om att ”tjej” betyder ”hora”, och att ”kille” kommer från ”harlequin” som betyder ”djävul”, och även använts om knekten i kortlekar, därav kortspelet ”kille”. Är människor verkligen så oinsatta i livets natur, att de inte förstår att det att vara född som kvinna, man, kines, afrikan, dvärg, e.t.c. endast är en upplevelse och inte den vi är? Jag är ett väsen/ en varelse som upplever världen ur en mans/ kvinnas perspektiv, men jag är inte en man/ kvinna. Tid existerar inte över huvud taget, och alla begrepp därtill relaterade, t.ex. ålder, energi, är totalt irrelevanta. Människan är i denna bemärkelse, den enda varelse i universum, som funnit ett sätt att mäta något som inte existerar. Eftersom energi inte existerar, går det att ”skapa” energi ur ingenting.
Fråga Orffyreus, han vet!

P.g.a alla sociala, oskrivna regler i dagens samhälle så vågar nästan ingen vara sig själv. Så för att kunna vara sig själva så dricker många ungdomar kopiösa mängder alkohol, vilket skadar astralkroppen och stänger ner de högre chakrana, bl.a. tredje ögat som har att göra med att se den högre sanningen, och att kommunicera telepatiskt. När de högre chakrana stängs ned, så blir de lägre chakrana, bl.a. solar plexus i stället överaktiva, och det är därför som människor kan bli aggressiva då de dricker alkohol.

Och i vårt sjuka samhällen, som ska analysera och fördöma människors sexuella beteenden, tvingas människor till att köpa och sälja sex, för att kunna uttrycka sig sexuellt över huvud taget.
Att sälja eller köpa sex är ett sätt att i samhällsdatorn kringgå vissa sociala normer i programmet, genom att använda normen, att vad som helst kan köpas och säljas. Sexhandeln existerar just p.g.a. samhällets fördömande av människors sexuella beteende, och sexköpslagen kommer endast att ge nytt bränsle åt sexhandeln. Att sälja sex kan vara ett sätt för en kvinna att uppleva spänningen i att ha sex med många okända män, utan att betraktas som slampig. Många transexuella personer säljer sex som ett sätt att uttrycka sig sexuellt trots samhällets fördömande av deras sexualitet. Sexköpslagen är ett hån mot de personer som drabbas som hårdast av samhällets sjuka, förvridna stereotyper och ideal.

Vi människor måste öppna upp våra ögon och sinnen, och vägra samarbeta med det nonsens som samhället är. Vi måste sluta stirra likt zombier på tv och på våra mobiler, och sätta oss ner och tillsammans diskutera vad vi ska göra åt dessa satanister som försöker styra vår värld. Vi måste vägra betala med RFID-kort på bussen, tåget och vi måste vägra skicka våra barn till dagis och skolor för indoktrinering. Vi måste lägga alla normer, stereotyper och fördomar åt sidan, och öppna upp oss för de oändliga möjligheterna och de högre, andliga sanningarna om livet och universum. Vi måste vända ryggen åt det livsfientliga monstrum som samhället blivit, och räcka en hand åt den närande, helande och värmande moder Jord vi hypnotioserats att tro att vi inte är en del av. Vi måste inse att rättsystemet är ett falsarium för att hålla oss fångna, och att det finns bara en enda universell rätt; den som styrs av gudomlig attraktion och kärlek.

Till sist, några positiva låtar som kanske kan inspirera till positivt tänkande och handlande:
Ventura – Another Time
New Company – Tomorrow
Shanghai – Victory of Love
The Human League – Open your Heart

Lennie Tofft, Ropet av ljus som värmer det frusna mörkret

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här