Kollision berättar om ”den gamla världen”. Boken analyserar och sätter struktur på de instanser av vårt västerländska samhälle som så länge bestämt våra livsvillkor och normer. Hur politiken, media, den statliga omsorgen, kontrollsamhället och kapitalism är förbundna med varandra.

Boken berättar om nutiden, om den nya globala kulturen som sakta ätit sig in i alla samhällen, den som övervakar, den som allt snabbare höjer arbetstakten och tar din uppmärksamhet och energi, som likriktar och gör våra liv till något som känns allt mer artificiellt och som håller oss människor skingrade.

Boken berättar om den oberoende våg av protester som just nu i ständigt nya aktioner chockar etablissemangen runt om i vår västvärld. Om gryende nya tankar och en mänsklig mättnadskänsla över ”systemet”.

Boken berättar om framtiden om hur mänskligheten kom vidare, hur demokrati och yttrandefrihet kunde ta nästa steg framåt.

Boken är författad av Mats Sederholm (f. 1957) och Linda Bjuvgård (f. 1973).

Mer om boken här, Bok: Kollision – I en önskad tid av förändring

1 KOMMENTAR

  1. Jaha, så kärringen ska bli åtalad för slarv med email? Hennes medverkan till folkmord i Libyen då? USA är verkligen dårarnas paradis…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här