Ny bok på svenska om vaccinationernas risker och skador utkommer snart

vaccinlobby sjukhus i USA autismens orsak DNA i vacciner testperson insjuknat tvångsvaccination Alan Rees Vaccinskador ska bokföras

I månadsskiftet april-maj ger bokförlaget Anarchos ut en ny bok med titeln Vaccinationer: risker och skador. En vaccinbok på svenska. Boken är skriven av läkaren Mayer Eisenstein och den medicinska journalisten Neil Z. Miller.

Boken går igenom alla de sjukdomar som man idag erbjuds vaccin mot i USA (vilket inkluderar alla de sjukdomar som vi vaccineras mot i Sverige och Finland också). Upplägget är enkelt och pedagogiskt: man får veta hur sjukdomen tar sig uttryck, hur pass farlig den egentligen är, vad vaccinet mot den har åstadkommit och vilka risker som finns förknippade med just det vaccinet. Informationen baseras på vetenskapliga artiklar publicerade i medicinska tidskrifter. Kapitlen kompletteras med utdrag ur VAERS, det amerikanska rapporteringssystemet för vaccinbiverkningar.

Boken är mycket enkel att läsa! Här förekommer inga långa krångliga meningar med uttryck som en vanlig inte fattar. Här talas det klarspråk i lättfattliga termer. Författarna ger inga råd – de presenterar bara fakta och låter läsaren själv ta ställning. Detta är en bok som ALLA familjer borde läsa!

Och så ska jag erkänna att jag har skrivit introduktionskapitlet till den svenska upplagan. En bedrift jag inte vågade tro att skulle förverkligas innan jag hade allt svart på vitt. Jag har skrivit nattetid med en nyfödd i huset – så se nu till att jag inte gjort det förgäves … Beställ boken med andra ord!

Ni som bor i Sverige – passa på att göra en förhandsbeställning innan boken släpps, så får ni lite rabatt. Ni som bor i Finland kan inte beställa boken till rabatterat pris, vilket delvis har att göra med de dyra fraktkostnaderna till utlandet. Så ni kan vänta med att köpa boken tills den är ute på marknaden, och då kan ni göra det via adlibris. Jag hojtar till när det är möjligt.

Läs mera om boken här och gör en förhandsbeställning om du bor i Sverige.

Tipsa vidare i era nätverk!

Text: Linda Karlström

Källa: vaccin.me

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here